Kanokaart

Onze kano- en kajaktochten vind u sinds 2007 op onze gezamenlijke informatieve kanokaart tesamen met honderden vaarsuggesties.

Kajaktourtochten.be

Vlakwatertochten in een rustige omgeving. Op eigen tempo met respect voor de natuur. In het gezelschap van andere kajakkers of helemaal alleen, op rustige riviertjes. Deze site is louter voor informatieve - en recreatieve doeleinden bestemd.

kajakotter Boordevol leuke kanotochten, kanoroutes en kano tochtverslagen met onze Trapper kano (canadees) en Wilderness kajak in binnen- en buitenland. kanoweb, de leukste kano- en kajaktochten in binnen- en buitenland
Tevens vindt je hier veel links en tips naar prachtige en informatieve kano en kajak sites van mede- peddelaars

Huur eens een canadese kano, kajak of zeekajak bij:

kajakverhuur op de Durme Bij Kayak Company te Lokeren kan u van 15 april t.e.m. 15 oktober terecht voor een daguitstap per kajak langs de rustige en mooie Durme, de Moervaart en de Zuidlede.

Op de website van kayak Company vindt u informatie over de kajaks die u kan huren, de vaarroute, mogelijke extra activiteiten, en natuurlijk ook onze prijzen.
U bent steeds welkom na reservatie, zowel individueel als in groep.

Vanaf het centrum van Lokeren vaar je richting Daknam. Hier kan je terecht voor een lekker hapje of drankje. Je kan ook gelijk doorvaren richting Sinaai. Hier bevindt zich een zeer makkelijk te bereiken aanlegsteiger. Je treft er een mooie eetgelegenheid met prachtig uitzicht op het water.
Meer informatie: Kayak Company

Kanoverhuur- en kajakvaart op de Kleine Nete

kajakverhuur op de Kleine Nete De Kempen biedt nog andere mogelijkheden dan zwemmen, fietsen en terrasjes doen. Relatief weinig mensen weten dat ze deze streek op een heel verassende en ontspannende manier kunnen ontdekken.

Kempen Kayaks in Dessel biedt kanotochten over de Kleine Nete. Die is immers tussen Retie en Grobbendonk geschikt voor de kano- en kajakvaart.

Het volledige traject is 25 km lang en er zijn zes in- en uitstapplaatsen. Je hoeft dus niet de volledige afvaart te doen, je kunt beginnen in Retie en stoppen waar je maar wilt. De eerste halte, en dus eigenlijk de startplaats, ter hoogte van de watermolen in Retie. Er zijn drie soorten boten. Een kajaks voor 1 of 2 personen en kano's voor 3- of 2 volwassenen en 2 kinderen.
Meer informatie: Kayakverhuur Kempen Kayaks

Nomad & Rebel

Vandaag de dag worden Canadese kano's in onze streken voornamelijk op een recreatieve manier gebruikt op vlak water zowel als op stromend water. Dit gebeurt zowel door individuen als door groepen en wordt al dan niet ge-associeerd met kamperen.

Bij Nomad & Rebel kan u terecht voor arrangementen op vlak water, alsook voor opleidingen van vlak water naar stromend en wildwater.

Nomad & Rebel - Gent

Ponas Travel

Verhuur van kayak's, 2- & 3-persoons kano's het hele jaar door. Gespecialiseerd in allerhande waterpret op en rond de Gentse waterwegen. Begeleide tochten op de Viroin en op de Vlaamse waterwegen (Vooral Schelde en Leie). Ook mogelijkheid verhuur zonder begeleiding.

Ponas Travel